wrapper

Aktuális


TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Tisztelt Zsámbéki Lakosok!

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testülete megállapította, hogy a város helyi építési szabályzatáról szóló 3/2020. (III. 06.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: HÉSZ) szabályozási tervlapján (2. szelvény) a 825/46 és a 3785 hrsz-ú területeken hibásan került jelölése pár meglévő pince, ezért ezek javítása érdekében az 52/2022. (III. 31.) Kt. határozatával kezdeményezte ezek javítását.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (4) bekezdés szerinti munkaközi tájékoztatási szakasz partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX. törvény 157. § (1) bek. b) pontja alapján a HÉSZ-módosítás elektronikus úton is történhet.

A honlapon közzétett tervezetre elektronikus módon való véleménynyilvánításra a 2022. június 10. és 2022. június 25. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Az adatvédelmi tájékoztatót a hirdetményhez mellékeljük.

Zsámbék, 2022. június 8.

Tisztelettel:

Horváth László
polgármester

HÉSZ-módosítási tervdok. - hibajavítási eljárás_partnerségi_egy.pdf Hirdetmény szöveg és adatvédelmi tájékoztató.pdf SZT-2/M4 tervlap.pdf

Utoljára frissítve: péntek, 10 június 2022

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria