wrapper

Aktuális

Zsámbék élhető méretű, szép földrajzi adottságokkal rendelkező és gazdag történelmi múltú település.

Horgos Zsolt

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás: minden nap, előzetes időpont egyeztetéssel


Mióta laksz Zsámbékon?
- Születésem óta, azaz 41 éve élek Zsámbékon, immár feleségemmel és két fiúgyermekünkkel.

Mivel foglalkozol?
- Saját műhelyben vállalkozóként népi cserépkályhák tervezésével, csempéinek gyártásával foglalkozom. Szerencsém van, a munkám egyben a hobbim is, nagyon szeretem, amit csinálok.

Miért szereted Zsámbékot?
– Ide születtem, tehát mondhatnám, eleve elrendeltetett szeretnem, mint a szülőhelyemet. Zsámbék élhető méretű, szép földrajzi adottságokkal rendelkező és gazdag történelmi múltú település, amely múltból számos épített, illetve, hála lelkes kutatóknak, többkötetnyi írásos emlékünk maradt fenn. Városunk kulturális élete jelenleg is igen pezsgő, köszönhetően a szinte megszámlálhatatlan civil szervezetnek és annak, hogy egy ekkora településen még ismerik egymást az emberek, működnek az emberi kapcsolatok.

Mivel töltöd a szabadidődet?
– Rengeteg dologgal foglalkozom. Tíz éve szőlész-borászkodom, megpróbálom a domboldalon a lehető legjobbat kihozni a szőlőből, és azután palackba juttatni az általam elképzelt bort. Nagyon élvezem, minden év más, minden évben újat tanulok. Zenélek, egy bluestriónak vagyok a tagja, gitárosként. Most néhány alkalomra népzenei együttesünk, a Hajnakötöző is újra összeállt. A Zsámbéki Sportbarátok Egyesületét vezetem, melynek asztalitenisz-szakosztályában játszottam. Mostanában sajnos magára a játékra nem nagyon jut időm. Amatőrként foglalkozom fotózással is. Ha tehetem, zenét hallgatok, eljárogatok elsősorban dzsesszkoncertekre.

Kapcsolódó elemek

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria