wrapper

Aktuális

Horváth László
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4.
Telefon:+36 20 414 0711
Ügyfélfogadás: előzetes egyeztetés alapján

Polgármesteri titkárság
Szűcs Terézia
polgármesteri asszisztens
Telefon: 06 23 565 612
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- polgármesteri asszisztensi feladatok ellátása
- Ünnepségek, rendezvények, konferenciák (stb) szervezése, bonyolítása,
- Civil szervezetekkel kapcsolattartás,
- Testvérvárosokkal kapcsolattartás


Horváth László polgármester
Születésem óta élek Zsámbékon.
Feleségemmel hét gyermekünket neveljük városunkban.
A Milton Friedmann Egyetemen szereztem diplomát Kommunikáció és Médiatudomány Szakon.
Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogász hallgatója vagyok.
A Zsámbéki Városőrség Polgárőr Egyesület alapító elnökeként és a Nebuló Alapítvány Zsámbék elnökeként is tevékenykedem.

Önkormányzati tevékenység:
2006 - 2010. alpolgármester
2010 - 2014. alpolgármester
2014 - 2019. polgármester
2019 -            polgármester"


Már gyermekkoromban is büszke voltam arra, hogy zsámbéki vagyok. Legjobban annak örülök, hogy gyermekeim is hasonlóképpen látják ezt a kérdést.
Mióta élsz Zsámbékon?
- Születésem óta itt élek, azaz 37 éve. Hálás vagyok azért, hogy így alakult az életem, már gyermekkoromban is büszke voltam arra, hogy zsámbéki vagyok. Legjobban annak örülök, hogy gyermekeim is hasonlóképpen látják ezt a kérdést.

Mivel foglalkozol?
- Akik jobban ismernek, tudják, hogy általános iskolás korom óta katona szerettem volna lenni. Ezért katonai középiskolába jártam, majd katonai főiskolára, ahol felderítőtisztté szerettem volna válni. Sok összetevő miatt elhagytam ezt a vonalat, bekapcsolódtam a családi vállalkozásunkba. Nyolc évvel ezelőtt lettem alpolgármester, négy éve főállásban foglalkozom ezzel a hivatással. Ezenkívül más egyéb társadalmi szerepet is vállaltam. A Nebuló Alapítvány és a Zsámbéki Városőrség elnöke is vagyok.

Miért szereted Zsámbékot?
– Szeretem a tájat, az épületeket, de legjobban az itt élő embereket. Szeretem az itt lévő és működő csoportokat, közösségeket. Szeretem az Öregtemplomot, a kastélyt, a Zárdakertet. Egyik kedvenc szabadidős elfoglaltságom miatt különösen vonzódom a Nyakas-hegyhez, egy héten többször is fönt vagyok az időjárástól függetlenül.

Mivel foglalkozol a szabadidődben?
– Zsámbékon élő, nagycsaládos költő barátomtól hallottam egyszer egy beszélgetés közben a lehető legpozitívabb értelemben: „nekem a családom a hobbim”. Azóta eltelt néhány év és feleségemmel immár a hetedik gyermekünk születését várjuk, így ezt a gondolatot nagyon átérzem és magamévá tettem. Mármint abban az értelemben, hogy mivel vagy kivel foglalkozom szívesen a munkán kívül. Ma már nem mindennap, de feljárok a Nyakasra futni. Ez a sport a legtökéletesebb kikapcsolódás számomra középiskolás korom óta. Ezenkívül városőrködöm Zsámbék utcáin éjjel, vagy bármikor, ha riasztást kapunk. Olvasok, bár jóval kevesebbet, mint korábban, és mint amennyit szeretnék. Mostanában próbálom visszaidézni a korábban tanultakat a Budajenőn működő kempo klubban.

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria