wrapper

Aktuális

Tűzoltó kiállítás várja a látogatókat Zsámbékon

Helytörténeti Tűzoltó Kiállításnak indult, de ma már nem csak a Zsámbék Város Önkéntes Tűzoltóegyesületéhez kapcsolódó tárgyakat lehet megtekinteni a Petőfi Sándor utcai 110. alatt.

Egyedülálló tűzoltókészülék gyűjtemény, különböző országok tűzoltó sapkái, jelvények, kitüntetések, formaruhák és még számtalan tűzoltáshoz kapcsolódó relikvia várja az érdeklődőket. A gyerekeket legnagyobb örömére, igazi tűzoltóautót is megnézhetnek kívülről-belülről az ide érkezők, illetve a kiállítás megálmodójának ifj. Csepilek Istvánnak a kedvenc kiállítási tárgyát is, ami egy 1898-ból származó zászló.
Állandó nyitva tartás nincs, telefonos belejelentkezéssel, bármikor, bárki megtekintheti a kiállítást. A Múzeumok Hétvégéjén, vasárnaponként várják a látogatókat 10-16 óra között.

Telefon: +36 30 916 2116
Cím: 2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 110.


Utoljára frissítve: péntek, 11 november 2016

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria