wrapper

Aktuális


TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 120/2023. (VIII.31.) és a 135/2023. (IX.28.) sz. Kt. határozataival módosított 95/2023. (VII.28.) sz. Kt. határozatával döntött Zsámbék Város településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv + helyi építési szabályzat, továbbiakban: TRE) több részterületre történő módosításáról. (10. csomagterv)
Tájékoztatjuk, hogy a TRE-módosítás az előírt egyeztetési eljárások lezárását követően Zsámbék Város Képviselő-testülete elfogadta, és az 2024. március elsején hatályba lépett.
A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt helyi építési szabályzatot az alábbi linken tudják megtekinteni: https://or.njt.hu/eli/v01/730161/r/2020/3

Tisztelettel: Horváth László polgármester

1._19_2024 KT hatarozat_a_TSZT_modositasarol.pdf 2._TSZT_mod_szerkezeti_tervi_leiras.pdf 3._TSZT_mod_szerkezeti_tervlap_TSZT_M6.pdf 4._5_2024.(III.1.)_rendelet_a_HESz_modositasarol.pdf 5._HESZ_modosito_rendelet_1.mell_szabtervlap_SZT_1_M3.pdf 6._HESZ_modosito_rendelet_2.mell_szabtervlap_SZT-2_M7.pdf

Utoljára frissítve: szerda, 03 április 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria