wrapper

Aktuális


Zsámbék Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak ellátása érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (továbbiakban: törvény) 42/B. §-a alapján ebösszeírást végez. Kérjük az ingatlantulajdonosokat/használókat, hogy a mellékelt ebösszeíró lap kitöltésével és az Önkormányzathoz történő eljuttatásával (postai vagy e-mailes megküldés, személyes leadás) 2023. április 30-ig a Zsámbék városban tartott ebek adatairól nyilatkozni szíveskedjenek!
Több eb esetén az önkormányzati honlapról (www.zsambek.hu) további űrlap letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4.) igényelhető.
Elektronikus úton a kitöltött, aláírt nyomtatványt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet visszaküldeni, ebben az esetben kérjük az elektronikus kapcsolattartáshoz használt e-mail címet megjelölni szíveskedjen.
Amennyiben a fenti időpontig nem érkezik meg adatszolgáltatásuk, úgy az alábbi szankciókat alkalmazzuk.
Az adatszolgáltatás a törvény 42/B § (5) bekezdése alapján kötelező. Aki adatszolgáltatási kötelezettségének nem tesz eleget, az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII.31.) Kormányrendelet alapján ebenként 150.000 Ft-tól 750.000.-Ft-ig terjedő állatvédelmi bírsággal büntethető.

Ha Ön nem tart ebet, úgy kérjük az alábbi nemleges nyilatkozattal segítse munkánkat a pontos nyilvántartás érdekében.

Zsámbék, 2023. február 13.
Polgármesteri Hivatal

Ebösszeírás értesítő Ebösszeírólap

Kép: kids.britannica.com Utoljára frissítve: hétfő, 06 március 2023

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria