wrapper

Aktuális


Tisztelt Zsámbéki Lakosok!

Zsámbék Város Önkormányzata idén ősszel is biztosítja az ingyenes ágdarálást a lakosság részére!
Időpont: 2022. november 14.
A darálás ettől az időponttól kezdődik, útvonala a Gagarin utcától a Kálvária lakópark felé halad. A munka folyamatos, nem egy napig fog tartani! A gép egy utcában egyszer halad el, a később kirakott gallyakért nem megy vissza. Kérjük olvassák el az ágdarálást végző vállalkozó felhívását is!

Zsámbék Város Önkormányzata


Felhívás!

Kérnénk szépen az Önkormányzat által meghirdetett időpont (2022.11.14.) előtti napokon kihelyezni az elszállíttatni kívánt ághulladékot. Lehetőleg az út mellé, vagy ahhoz közel – pl. kocsibejáróra – de az úttestre ne lógjon ki. Minél nagyobb darabokban egybe hagyva – így Önöknek és nekünk is kevesebb munkával jár (a gép 18 cm átmérőig darál). Az ágakat nem kell összekötni sem, de gyorsabb a mi munkánk, ha rendre van lerakva: a végek mind egy irányba és az út felé nézzenek. Így előbb végzünk és továbbhaladva a gép zaja is hamar tovatűnik.
A darálni valóban nem lehet drót, madzag, kő gyöngykavicstól a kuléig), földes gyökér, vas/műanyag/egyéb hulladék. Előbbieket a gép nem dolgozza fel, ha ilyen előkerül – az egész rakat ottmarad. Válogatni nincs idő – a város többi lakója is várja, hogy odaérjünk. Lágyszárú növényeket, lombot, fűnyiradékot nem szállítunk el, csak gallyhulladékot. Kitehető mennyiség: 5 m3/porta!
Végezetül kis türelmet és odafigyelést kérnénk a mindenkori aktuális darálási helyszíneken. Vigyázzunk egymásra és a gép mellett dolgozó munkatársakra az autós kikerülések során.

Köszönettel: Kalmár GerzsonUtoljára frissítve: szerda, 19 október 2022

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria