wrapper

Aktuális


Tisztelt Zsámbéki Lakosok!

Zsámbék Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 138/2021. (XI. 11.) sz. határozatával úgy döntött, hogy módosítja Zsámbék Város Helyi Építési Szabályzatát (továbbiakban: HÉSZ). A 314/2012. (XI.8.) Korm. rend. (továbbiakban: Korm.rendelet) 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv az elektronikusan közzétett hirdetmény mellékleteként érhető el.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (4) bekezdés szerinti munkaközi tájékoztatási szakasz partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX. törvény 157. § (1) bek. b) pontja alapján a HÉSZ-módosítás elektronikus úton is történhet.

A honlapon közzétett tervezetre elektronikus módon való véleménynyilvánításra a 2021. december 18. és 2022. január 3. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges az Ön teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük, azt kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezési eljárással összefüggésben kezeljük.

Tisztelettel:

Horváth László
polgármester

Alátámasztó javaslat és jóváhagyandó munkarész /HÉSZ-módosítás/ A HÉSZ 2. melléklet SZT-2 szelvényének módosítása


Utoljára frissítve: péntek, 17 december 2021

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria