wrapper

Aktuális

Tisztelt Lakosok!

Szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Közösséget, hogy a Gyermelyi Vállalatcsoport Növénytermesztési Ágazata az idei évben is szervestrágya szórást fog végezni az Önök lakóhelye közelében.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elképzelhető, hogy ez a széljárás függvényében kellemetlen szaghatással jár a munkavégzés ideje alatt.
A kijuttatást a törvényi előírásoknak maximálisan megfelelve végezzük el és a kiszórt trágya azonnali bedolgozásával igyekszünk a kialakuló szaghatás okozta kellemetlen helyzetet mielőbb megszüntetni.
Társaságunk a jövőben is fontosnak tartja, hogy a lakosságot minél kevésbé zavarja ezen tevékenységével, ezért már az idei évben is komoly beruházásokat végeztünk.
A jövőben a trágyakezelés folyamatainak irányításával megpróbáljuk a penetráns szaghatás mérséklését. Ez azonban semmiképp sem szünteti meg a szagot, csak várhatóan elviselhetőbbé teszi. Az idei évben is már tettünk lépéseket, aminek köszönhetően a tavalyihoz képest kevésbé lesz koncentrált a trágyaszórással járó szaghatás.
Bízunk benne, hogy ezt a Tisztelt Lakosság saját maga is megtapasztalja.
Munkánk szervezése során figyelembe vesszük a közelgő Nemzeti Ünnepet és falvakban megrendezésre kerülő rendezvényeket. Nem csak jövő hét végét tervezzük így, hanem a trágyaszórás ideje alatt az összes hétvégét is. Ezzel is igyekszünk a lakosság hétvégi pihenését zavartalanabbá tenni.

Várható augusztusi időpontok és kijuttatási helyszínek:
2021. 08. 13 - 16. Gyermely és Bajna között
2021. 08. 16 - 19. Máriahalom és Epöl között
2021. 08. 23 - 31. Szomor és Bajna között

Az idei évben még további hasonló időtartamú kijuttatások várhatóak, melyről a későbbiekben tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot!
Ezúton is köszönjük a Lakosság türelmét és megértését!

Somodori Kft.
2821 Gyermely, Bajnai út 1.
Telefon/ Phone: +36 34 570-500
www.gyermelyi.hu

Részletek

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 augusztus 2021

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria