wrapper

Aktuális


TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Képviselőtestülete (továbbiakban: KT) hatáskörében eljárva a Polgármester 64/2021. (IV. 14.) sz. Polgármesteri határozatával Zsámbék Város Településrendezési Eszközeinek módosítását kezdeményezte a Herceghalmi, a Nyárfás és az Ady Endre utcák melletti 592/21, 592/9, 578/3, 578/4, 591/3, 579, 580/2 hrsz-ú területeket érintően, és a területet kiemelt fejlesztési területté nyilvánította, amely döntésre a 314/2012. (XI.8.) Korm. rend. (továbbiakban: Korm.rendelet) 32. § (6) bek. c) pontja hatalmazta fel, Zsámbék Város alközpontjának kialakítása céljából.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat és hatáskörét a polgármester gyakorolja.

A Korm. rendelet 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv elektronikusan e hirdetmény mellékleteként, ezen a linken érhető el. Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § (1) bek. b) pont alapján a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációjának partnerségi egyeztetése, elektronikus úton is történhet.

Az elektronikus véleménynyilvánításra a honlapon történő közzétételétől számított 15 napon belül, azaz 2021. június 29. és 2021. július 14. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Zsámbék, 2021. június 29.

Horváth László
polgármester

64_2021 PM döntés.pdf TRE-módosítás - Herceghalmi-Nyárfás-Ady utcák - alátámasztó munkarészek.pdf TRE-módosítás - Herceghalmi-Nyárfás-Ady utcák - jóváhagyandó munkarészek.pdf


Utoljára frissítve: 2021. június 29., kedd

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria