wrapper

Aktuális


Tisztelt Zsámbéki Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft., a korábbi ígéreteinek megfelelően, december hónapban kétszer tart a településen zöldhulladék gyűjtést, december 4-én és 18-án. Mindkét alkalom a szerződésben vállalt kötelezettségeik és az OHKT-ban rögzített szolgáltatási tartalom feletti, többlet szolgáltatás.
Ugyanakkor az esetleges félreértések elkerülése végett szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a két gyűjtési nap alkalmával, csak és kizárólag a céges logóval ellátott, zöldhulladék gyűjtő zsákban kihelyezett (a helyi zsákforgalmazónál kapható) zöldhulladékot, illetve a kötegelt nyesedéket, ágakat fogják elszállítani. Az egyéb, jellemzően „fekete” zsákban kihelyezett zöld hulladékot nem fogják elszállítani!

Zsámbéki Polgármesteri Hivatal


Utoljára frissítve: 2020. december 02., szerda

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria