wrapper

Aktuális


I.

Tájékoztatjuk településünk 70 év feletti lakosait, hogy a Kormány 46/2020.(III.16.) számú Korm. rendeletének 2. § alapján, mely szerint
- (1) A 70. életévüket betöltött személyeket a Kormány arra kéri, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el.
(2) Ha a 70. életévét betöltött személy az (1) bekezdésben foglaltakat vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az ellátásról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata. -
az alábbiak szerint látom el a feladatot.
A 70. életévét betöltött személy/hozzátartozója az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 20/665-9454 telefonszámon - hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között - jelezheti igényét.
Felhívom figyelmüket, hogy az ellátási igény az alapvető élelmiszerekre, és tisztító-, illetve tisztálkodási szerekre, valamint gyógyszerekre vonatkozhat.
Az ellátás az alábbiak szerint történik:
1. Az igénylő jelzi az fentiekben megadott elérhetőségeken igényét.
2. Kollegáink a lakóhelyén/tartózkodási helyen felkeresik, ahol átveszik a vásárlási listát, illetve az erre fordítható készpénzt - bankkártyát, egyéb fizetőeszközt nem áll módjukban elfogadni.
3. Gyógyszer kiváltás esetén a TAJ számot is közölni kell, amennyiben e-receptre történt a felírás. 4. Vásárlás után az árukkal együtt, a számlát és visszajáró összeget átadják a helyszínen.

II.

Tájékoztatjuk a hatósági házi karanténban tartózkodó lakosainkat, hogy a Kormány 41/2020.(111.11.) számú Korm. rendelet 3. §-a alapján a hatósági házi karanténban tartózkodók ellátásáról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata.
Kérem, hogy az érintettek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 20/665-9454 telefonszámon - hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között -jelentkezzenek amennyiben igényt tartanak az ellátásra.

Zsámbék 2020. március 17.

Horváth László
polgármester

A cikk letöltése pdf-ben

Utoljára frissítve: 2020. március 17., kedd

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria