wrapper

Aktuális


Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Zsámbék településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei tárgyában.
Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ
(Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzi. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik. A kapott adatokat a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatják ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül összesített táblázatokban közlik. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.
A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtöki 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen adnak további felvilágosítást.
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Az együttműködésüket előre is köszönjük, amellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához.

Zsámbéki Polgármesteri Hivatal


Utoljára frissítve: 2020. február 03., hétfő

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria