wrapper

Aktuális


A Budaörsi Rendőrkapitányság határozatában engedélyezte Zsámbék város belterületén - Magyar utca, Ady E. utca, Etyeki utca, Somogyi B. utca, Dózsa György utca, Határ út, Terv utca, Petőfi Sándor utca, Bicskei utca, Angyalárok utca, Csap utca, Nyárfás utca, Rácváros utca, Jóvilág utca, Corvin J. utca, Szőlőhegyi út, Szomori út - a kóborló rókák kilövését.

A belterületi vadelejtési engedély a rókák vonatkozásában 2018. november 23. napjától 2019. március 23. napjáig érvényes.

Az elejtésben résztvevő személyek: Takáts Péter hivatásos vadász és Schilling Zoltán mezőőr.

A vad megjelenését, és a vadkárt észlelő bejelentéseket a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán személyesen vagy telefonon (23/565-610) kell megtenni. A bejelentő nevét, lakcímét, elérhetőségét rögzíteni kell. Tisztázni kell, hogy az emberi élet veszélyeztetésének esete fennáll-e. A vad észlelésének pontos helye és ideje, az észlelt vad leírása, mozgása, a látható vadkár, illetve személyi vagy tárgyi sérülés történt-e, egyéb az ügy érdemét elősegítő információk közlése is szükséges.

Zsámbék, 2018. november 23.

Bánsághyné Lesnyiczky Katalin
jegyző

Utoljára frissítve: kedd, 27 november 2018
Mellékletek:

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria