wrapper

Aktuális



Zsámbék Város Önkormányzata a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból nyújtott támogatási forrásból felújította a 2072 Zsámbék, Magyar utca 20. 427/2 hrsz. alatti Egészségház épületét.
Az épület felújítása telkes körűen megtörtént, úgy mint burkolatok cseréje, villamos hálózat teljes cseréje, vízvezeték rendszer felújítása, fűtési rendszer felújítása, az épület állagának védelmében a vízszigetelés elkészítése, valamint belső ajtók cseréje és komplex akadálymentesítés. A közterületi parkolók felújítása, akadálymentes parkoló kialakítása is megtörtént. A parkolók használata díjmentes.
A felújítás során nem csak az épület, hanem a berendezések, felszerelések is megújúltak. A korszerű várók a betegek kényelmét fokozzák, az új orvostechnikai eszközök és berendezések pedig a betegségek felderítésében nyújtanak mostantól hatékony segítséget.
A beruházásra Zsámbék Város Önkormányzata 124.750.754,- Ft támogatást kapott, mely forrásból a teljes rendelő épülete (2 háziorvosi, 2 fogorvosi és 1 gyerekorvosi rendelő, valamint a közös helyiségek) megújult és akadálymentesítésre is sor került. Az egészségházban mostantól lift szolgálja a mozgásukban korlátozott betegeket.

A projekt megvalósítása során egy korszerű, megfelelő orvosi eszközökkel, infrastruktúrával felszerelt egészségház került kialakításra, mely elősegíti az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés területi kiegyenlítését. Javult a közszolgáltatások színvonala, a szociális ellátó-rendszerekhez való hozzáférés, a fogyatékos és megváltozott munkaképességű személyek igénybevételi lehetősége.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Egészségház felújítása kapcsán általános egészségi állapot felméréséről szóló kérdőívek kerülnek kiküldésre a zsámbéki újság mellékleteként, melyeket kitöltve a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán kihelyezett gyűjtőedénybe tudnak elhelyezni. A kérdőívek kitöltése önkéntes és anonim. Köszönjük az együttműködésüket.


Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria