wrapper

Aktuális



Zsámbék Város Önkormányzata a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból nyújtott támogatási forrásból felújítja a 2072 Zsámbék, Magyar utca 20. 427/2 hrsz. alatti Egészségház épületét.
A projekt célja a jelenlegi korszerűtlen orvosi rendelő épület felújítása, egy korszerű, megfelelő orvosi eszközökkel, infrastruktúrával felszerelt egészségház kialakítása, mely elősegíti az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés területi kiegyenlítését.
A korszerűsítés során megvalósítjuk a teljes belső felújítást, úgy mint burkolatok cseréje, villamos hálózat teljes cseréje, vízvezeték rendszer felújítása, fűtési rendszer felújítása, az épület állagának védelmében a vízszigetelés elkészítése, valamint belső ajtók cseréje és komplex akadálymentesítés. A közterületi parkolók felújítása, akadálymentes parkoló kialakítása is megtörténik.
A kivitelezést 2018. május 14. – én a közbeszerzési eljárás nyertese, a Schwarz 2000 Bt. végzi el. Az orvostechnológiai eszközök és berendezések beszállítója a beszerzési eljárás nyertese a Medigor Kft.
A beruházás megvalósításával javul a közszolgáltatások színvonala, a szociális ellátó-rendszerekhez való hozzáférés, a fogyatékos és megváltozott munkaképességű személyek igénybevételi lehetősége. A fejlesztések környezetkímélőbb és költségtakarékosabb működést eredményeznek. A felújítás során két háziorvosi, két fogorvosi és egy gyermekorvosi alapellátási funkció kerül fejlesztésre a közös terekkel együtt, összesen 256,26 m2-en.




Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria