wrapper

Aktuális

RRF-1.1.2-21-2023-00185 A Zsámbéki Apróka Bölcsőde tagintézményének létrehozása
2024.06.04.

Zsámbék Város Önkormányzata – mint kedvezményezett – a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretén belül 662 480 294,-Ft, továbbá hazai költségvetésből biztosított, az Európai Unió felé nem elszámolható támogatás keretében 177 519 678,-Ft, mindösszesen 839 999 972,-Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyből a településen működő Zsámbéki Apróka Bölcsőde új tagintézménnyel bővül.

Zsámbék Város Önkormányzata a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv Bölcsődei nevelés fejlesztése tárgyú pályázati felhívására támogatási kérelmet nyújtott be. A pályázat egy új bölcsődeépület kivitelezésére irányult. A fentiek szerint elnyert támogatásból a meglévő bölcsőde új telephelyén 56 fő befogadására alkalmas, 4 csoportos bölcsőde épül. A fejlesztés a Zsámbék, Vízimalom utcában valósul meg, a tervezett befejezési határidő 2025.12.31.
A fejlesztés eredményeként létrejövő tagintézmény az évről-évre növekvő, bölcsődei férőhelyekre vonatkozó helyi igényt fogja kiszolgálni. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A projekttel kapcsolatos bővebb információkat a https://www.zsambek.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Varga Anett, pályázati referens
Telefonszám:+36-30/519-1042
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sajtóközlemény

Utoljára frissítve: szerda, 12 június 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria