wrapper

Aktuális


Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Vármegyei Igazgatósága a 2024. évi feladattervi keretein belül koprodukciós kivitelezésben Zsámbék Város Önkormányzatával közösen a 1104 j. Bicske-Zsámbék összekötő út 7+950 – 9+200 km közötti szakaszán burkolat-karbantartási munkálatokat végez tervezetten 2024. április 15. – 2024. április 26. közötti időszakban.

Karbantartási tevékenység részeként egy kiemelt jelentőséggel bíró útszakasz újulhat meg közel 7.700 m2 felületen, a tervezett beavatkozás részeként mintegy 1000 tonna aszfalt kerül bedolgozásra 1.250 m hosszban. A beavatkozással érintett útszakaszon komfortosabb, biztonságosabb közlekedési feltételeket tudunk teremteni!

A fenntartási projekt pontos megkezdésénének, illetve befejezésének várható időpontjáról, továbbá a naprakész forgalomkorlátozásokról a www.utinform.hu elérhetőségen tájékozódhatnak.

A beavatkozás időtartama alatt forgalomkorlátozásra, félpályás útlezárásra, sebességkorlátozásra és jelzőőrös forgalomirányításra lehet számítani.

Térképrészlet

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Vármegyei Igazgatóságának területileg illetékes Szentendre mérnökségének részéről a kapcsolattartó:

Révész Gyula
üzemeltetési- és fenntartási művezető

Mobil: +36-30/162-4978
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A munkálatok elvégzésének ideje alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Utoljára frissítve: csütörtök, 11 április 2024

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria