wrapper

Aktuális


Tisztelt Zsámbéki Polgárok!

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. márciusi döntésével megállapította, hogy a város helyi építési szabályzatáról szóló 3/2020. (III. 06.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: HÉSZ) szabályozási tervlapján a 825/46 és a 3785 hrsz-ú területeken hibás jelkulccsal került jelölésre pár meglévő pinceépület ingatlanhatára, ezért ezek javítása érdekében az 52/2022. (III. 31.) Kt. határozatával kezdeményezte ezek javítását.
A HÉSZ-módosítás tervei, a partnerségi egyeztetése után a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 41.§ (2) bekezdése szerinti állami főépítészi eljárásban történő államigazgatási egyeztetése is lefolytatásra került, és a Főépítész úr a PE/AF/00282-2/2022 számú záró szakmai véleményében hozzájárult annak elfogadásához. Ezt követően Zsámbék Város Képviselőtestülete jóváhagyta a Zsámbék Város Helyi Építési Szabályzata módosításáról szóló 18/2022. (XI. 25.) Ök. rendeletet. A rendeletet a bejegyzéshez mellékeljük, és az annak 1. mellékletét képező szabályozási tervlap eredeti méretarányban a https://zsambek.hu/varoshaza/varosi-oenkormanyzat/varosrendezes linken található, a 10.a. és 10.b. Zsámbék Város Szabályozási Tervlapja -2. szelvény című linkjein. A HÉSZ-módosító rendelet 2022. november 25-én lépett hatályba. Az egységes szerkezetbe foglalt HÉSZ - 3/2020. (III. 6.) Ök. rendelet - a hatálybalépése napjától a https://njt.hu/ oldalon tekinthető meg.

Üdvözlettel: Horváth László polgármester

18/2022. (XI. 25.) rendelet

Utoljára frissítve: csütörtök, 22 december 2022

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria