wrapper

Aktuális


HIRDETMÉNY

TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 80/2020.(IX.03.) Kt. határozatával döntött Zsámbék Város településrendezési eszközeinek (továbbiakban: TRE) több részterületre történő módosításáról. A 314/2012. (XI.8.) Korm. rend. (továbbiakban: Korm.rendelet) 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a TRE-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv az elektronikusan közzétett hirdetmény mellékleteként érhető el. Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § (1) bek. b) pont alapján a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációjának partnerségi egyeztetése, elektronikus úton is történhet.

Az elektronikus véleménynyilvánításra a honlapon történő közzétételétől számított 15 napon belül, azaz a 2021. szeptember 23. és 2021. október 8. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges az Ön teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük, azt kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezési eljárásával összefüggésben kezeljük.

Tisztelettel: Horváth László polgármester

01. ZSÁMBÉK VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA - ALÁTÁMASZTÓ JAVASLAT 02. Határozat tervezet 03. TSZT leírás - módosító határozat M2 melléklete 04. TSZT M3 tervlap 05. HÉSZ módosító rendelet 06. SZT-2 tervlap


Utoljára frissítve: 2021. szeptember 22., szerda

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria