Nyomtatás
TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Képviselőtestülete (továbbiakban: KT) hatáskörében eljárva a Polgármester 135/2020. (XII. 17.) sz. Polgármesteri határozatával Zsámbék Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 3/2020. (III. 06.) Ök. rendelet (továbbiakban: HÉSZ) részleges módosítását kezdeményezte a Zsámbék, 592/21 hrsz-ú -összesen mintegy 1,2 ha területére vonatkozóan, és a területet kiemelt fejlesztési területté nyilvánította, amely döntésre a 314/2012. (XI.8.) Korm. rend. (továbbiakban: Korm.rendelet) 32. § (6) bek. c) pontja hatalmazta fel.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat és hatáskörét a polgármester gyakorolja.

A Korm. rendelet 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv elektronikusan e hírdetmény mellékleteként, ezen a linken érhető el. Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § (1) bek. b) pont alapján a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációjának partnerségi egyeztetése, elektronikus úton is történhet.

Az elektronikus véleménynyilvánításra a honlapon történő közzétételétől számított 15 napon belül, azaz 2021. február 5. és 2021. február 21. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Zsámbék, 2021. február 5.

Horváth László
polgármester

Hírdetmény partnerségi egyeztetésről Zsámbék 592_21 hrsz. terület HÉSZ-mód - partnerségi egyeztetés.pdf Zsámbék 592_21 hrsz. terület OTÉK alóli felmentés - partnerségi egyeztetés.pdf

Utoljára frissítve: 2021. február 05., péntek