wrapper

Aktuális

TISZTELT ZSÁMBÉKI LAKOSOK!

Zsámbék Város Képviselőtestülete (továbbiakban: KT) hatáskörében eljárva a Polgármester 135/2020. (XII. 17.) sz. Polgármesteri határozatával Zsámbék Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 3/2020. (III. 06.) Ök. rendelet (továbbiakban: HÉSZ) részleges módosítását kezdeményezte a Zsámbék, 592/21 hrsz-ú -összesen mintegy 1,2 ha területére vonatkozóan, és a területet kiemelt fejlesztési területté nyilvánította, amely döntésre a 314/2012. (XI.8.) Korm. rend. (továbbiakban: Korm.rendelet) 32. § (6) bek. c) pontja hatalmazta fel.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat és hatáskörét a polgármester gyakorolja.

A Korm. rendelet 38. §-a szerint eljárva tájékoztatom, hogy elkészült a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációja. A terv elektronikusan e hírdetmény mellékleteként, ezen a linken érhető el. Tájékoztatom Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § (1) bek. b) pont alapján a HÉSZ-módosítás munkaközi egyeztetési tervdokumentációjának partnerségi egyeztetése, elektronikus úton is történhet.

Az elektronikus véleménynyilvánításra a honlapon történő közzétételétől számított 15 napon belül, azaz 2021. február 5. és 2021. február 21. közötti időszakban van módjuk, annak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Zsámbék, 2021. február 5.

Horváth László
polgármester

Hírdetmény partnerségi egyeztetésről Zsámbék 592_21 hrsz. terület HÉSZ-mód - partnerségi egyeztetés.pdf Zsámbék 592_21 hrsz. terület OTÉK alóli felmentés - partnerségi egyeztetés.pdf

Utoljára frissítve: péntek, 05 február 2021

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria