Nyomtatás

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Zsámbéki Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020. március 16. napjától bizonytalan időre szünetel. A Hivatal bejáratait zárva tartjuk, Hivatalunkba csak telefonon előre egyeztetett időpontban és csak személyes ügyintézést igénylő ügyekben lehet bejönni.
Ügyintézőink a 06 23 565 610-es telefonon érhetőek el. Amennyiben lehetőségük van ügyeik intézése céljából az Önkormányzati Hivatali portál linkjének használatát https://ohp- 20.asp.lgov.hu/kereses helyezzék előtérbe.
A személyes ügyintézést igénylő anyakönyvezést érintő ügyekben:
apai elismerő nyilatkozat megtétele, házasságkötési szándék bejelentése, névmódosítás iránti kérelmek, az anyakönyvvezető a 06 20 665 9463 telefonszámon ad tájékoztatást az anyakönyvi esemény elintézésének módjáról.
A személyes ügyintézést igénylő lakcímnyilvántartást érintő ügyekben:
lakcímváltoztatás esetében az igazgatási előadó a 06 20 665 9457 telefonszámon ad tájékoztatást a bejelentés elintézésének módjáról.
Amennyiben személyes megjelenés válik szükségessé a Hivatalban elhelyezett kézfertőtlenítőt az ügyfél használni köteles.
Papír alapon semmilyen anyagot nem áll módunkban elvenni. Kérelmeiket postai úton, a Hivatal falán lévő postaládába elhelyezve, illetve elektronikusan benyújtva tudjuk elfogadni. Ezúton kérem a Lakosságot arra, hogy a 65 év feletti emberek ügyintézését a fiatalabb hozzátartozók, ismerősök, barátok segítsék.

Megértésüket, türelmüket köszönjük!

Zsámbék, 2020. március 16.
Bánsághyné Lesnyiczky Katalin
jegyző

A cikk letöltése pdf-ben

Utoljára frissítve: hétfő, 16 március 2020