wrapper

Aktuális


Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány az 1364/2018. (VII.27.) számú határozattal döntött a korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri, természetbeni juttatásáról.

Az igénybejelentés feltétele, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült!

A támogatás azon háztartások (egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége) részére igényelhető, melyek gáz- vagy távhő – szolgáltatási szerződéssel nem rendelkeznek, és korábban téli rezsicsökkentésben nem részesültek.

Az igénybejelentés további feltétele, annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült!

A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

Az igénylés feltétele, hogy az igénylő személynek az adott háztartás a bejelentett lakhelye, vagy a bejelentett tartózkodási helye legyen.

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Fentiek alapján kérem, hogy amennyiben az Ön ingatlana nem vezetékes gázzal, vagy elektromos fűtési móddal ellátott ingatlan, a Zsámbéki Polgármesteri Hivatalban elérhető, illetve a www.zsambek.hu oldalról letölthető (jelen oldal alján, a mellékletek között található) igénybejelentő lapot kitöltve, 2018. október 15. (hétfő) 16.00 óráig juttassa vissza hivatalomba.

Felhívom a lakosság figyelmét, hogy a megadott határidő után beérkező igényeket (az önkormányzatoknak előírt adatszolgáltatási határidőre tekintettel) nem áll módunkban befogadni!

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét, és a határidő pontos betartását!

Zsámbék, 2018. augusztus 13.

Bánsághyné Lesnyiczky Katalin
jegyző

Utoljára frissítve: 2018. augusztus 13., hétfő

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria