wrapper

Aktuális

Öltözzön az idén is vidám, szüreti díszbe a város!

Zsámbék Város Önkormányzata pályázatot hirdet a legszebb, legviccesebb és legötletesebb utcai szüreti dekorációk elkészítésére. A szalmából, terményekből, seprűből, vagy bármi másból elkészített, szürettel kapcsolatos figurákat és utcadíszeket bárki elhelyezheti saját portája előtt, és a menet útvonalába eső helyeken.
FIGYELEM, a pályázatban - eredeti helyükön hagyva - felhasználhatók, „örökbe fogadhatók” és a szüret hangulatához illeszkedve újradíszíthetők a köztereinken nemrégiben elhelyezett színes székek és a sárga bicikli is. Akik a székeket szeretnék dekorálni a Kakaskertben (Régitemplom utca 1/b. Tel: +36203999111) is beszerezhetik a növényeket. A székek dekorálásának költségét, 2000 Ft-os összeghatárig, számla ellenében az önkormányzat fedezi!

A nevezéseket fotóval és elérhetőségekkel együtt várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A legjobb utcai díszek elkészítői ingyenes báli belépőket nyernek az esti mulatságra.

ÚJDONSÁG
A szüreti dekorációk versenyében az idei évtől díjazzuk a legszebben feldíszített hintót is.


Utoljára frissítve: 2017. szeptember 08., péntek

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria