wrapper

Aktuális

Zsámbék Város Önkormányzata pályázatot ír ki a város információs felületei és tábláinak kialakítására, amelynek célja, hogy egy átgondolt turisztikai fejlesztési stratégia mentén Zsámbék és a Zsámbéki-medence turisztikai versenyképessége fejlődjön, a tervezett fejlesztéseket összehangolja, és a turisztikai desztinációt egységesen pozicionálja. Az Önkormányzat partnere a munkában a Zsámbéki Medence Idegenforgalmi Egyesülete, amely a VEKOP-1.3.2-15 „Turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztése” pályázaton a munkára támogatást nyert el, amelynek keretében a fejlesztési célok megvalósítása idén megindult. Jelen pályázati kiírás e projekt megvalósításának a része.

A pályázat Kiírójának elsődleges célja, hogy Zsámbék Város közterületein egy olyan új, egységes vizuális koncepció mentén megfogalmazott információs rendszer kerüljön kialakítása, amely korszerű és mai módon hordozza mindazt a gondolatiságot, amely kifejezi a történelmi múltú város üzenetét önmagáról.

Zsámbék meg kíván jelenni a hazai és a nemzetközi turisztikai termékpalettán egy olyan „messziről is jól látható” turisztikai termékkel, amely a hely történelmi múltjára épít, és amely egy középkori színterű kulturális szabadidőparkká teszi. A pályázat kiírója tehát keresi a közterületein megjelenő információs felületek és táblák egységes arculatát úgy, hogy az egyben a középkor és a jelenkor ötvözete, a romanikáig visszanyúló régmúlt megfogalmazása mai módon.

A teljes kiírást a lentii linkről tudja letölteni! Utoljára frissítve: 2017. március 06., hétfő
Mellékletek:

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria