wrapper

Aktuális

A közterületek rendeltetéstől eltérő használatáról szóló 11/2016. ( IV.29.) számú Önkormányzati rendelet 4.§.-a alapján közterület-használati engedély szükséges az üzemképtelen jármű ideiglenes tárolására. A Kresz; 59. § (3) bekezdés alapján, mellékútvonalon engedély nélkül maximum 10 napig tárolható. A fenti rendelet megszegésével közterületen tárolt üzemképtelen gépjárműveket a Közterület-felügyelet a tulajdonos költségére elszállíttatja. A beszállítás és tárolás költségeit a kerékbilincs közterület-felügyelet általi alkalmazására, a járművek elszállítására, valamint a felmerült költségekre vonatkozó szabályokról szóló 55/2009 (X. 16.) IRM rendelet tartalmazza, melyeknek megfizetése a tulajdonost terheli. A gépjárművek kiváltásához a felmerült költségek teljes megfizetése szükséges. A gépjárműveket az önkormányzat telephelyén – 2072 Zsámbék, Magyar u. 6. - helyeztük el. Amennyiben az elszállított gépjárművet a tulajdonos/üzemben tartó az 1999. évi LXIII. törvény 20.§ (5) bekezdésében foglalt határidőn belül nem váltja ki, akkor a Közterület-felügyelet jogosult a gépjárművet értékesíteni, hasznosítani vagy regisztrált hulladékkezelő részére átadni megsemmisítésre.


A 2018. évben elszállított gépjárművek:

2018. 12. 03–án elszállításra került GSF-485 forgalmi rendszámú zöld Daewoo Tico típusú személygépjármű, Zsámbék, Zichy tér (886 hrsz.) helyszínről.
Utoljára frissítve: 2018. december 04., kedd

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria