wrapper

Aktuális



Zsámbék Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak ellátása érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (továbbiakban: törvény) 42/B. §-a alapján ebösszeírást végez. Kérjük az ingatlantulajdonosokat/használókat, hogy az Önkormányzat honlapján (www.zsambek.hu, a cikk alján a mellékletek közül) letölthető, az Ügyfélszolgálaton (2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4.) átvehető nyomtatvány kitöltésével és az Önkormányzathoz történő eljuttatásával (postai vagy e-mailes megküldés, személyes leadás) 2018. szeptember 30-ig a Zsámbék városban tartott ebek adatairól nyilatkozni szíveskedjenek!
Abban az esetben is kérjük a nyilatkozatot, ha Ön nem tart ebet.
Amennyiben a fenti időpontig nem érkezik meg adatszolgáltatásuk, úgy az alábbi szankciókat alkalmazzuk.
Az adatszolgáltatás a törvény 42/B § (5) bekezdése alapján kötelező. Aki adatszolgáltatási kötelezettségének nem tesz eleget, az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII.31.) Kormányrendelet alapján ebenként 30.000 Ft-tól 90.000 Ft-ig terjedő állatvédelmi bírsággal büntethető.
Tájékoztatjuk az ebtulajdonosokat, ebtartókat, hogy jogszabályváltozás következtében 2013. január 1-jétől négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (mikrochippel) megjelölve tartható. Ha természetes személy az állat kötelező jelölését nem végezteti el, 45.000 Ft-tól 135.000 Ft-ig terjedő állatvédelmi bírsággal büntethető.

Zsámbék, 2018. szeptember 13.
Polgármesteri Hivatal

Ebösszeírás nyomtatvány 2018 letöltése

Utoljára frissítve: csütörtök, 13 szeptember 2018

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Bonzsák Kocsiszín Galéria
Rendszeres kiállítások, ...
GOKART
A zsámbéki Driving Camp ...
Helytörténeti Tűzoltó Kiállítás
Kedves Érdeklődők! A ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...

Zsámbék anno - galéria