wrapper

Aktuális

Forgalom korlátozás az 1104 j. úton!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyar Közút NZrt. megbízásából a STRABAG Általános Építő Kft. és a STRABAG Építő Kft. 2018. március 26. és 2018. augusztus 30. között az 1104 j. út felújítását végzi (bicskei körforgalomtól a szomori-zsámbéki elágazásig).

A felújítás során a teherbírási hibára utaló burkolathibák helyein pályaszerkezet csere, valamint a teljes felületen a meglévő, elhasználódott kopóréteg lemarása után két út új aszfaltréteg (kötő- és kopóréteg) épül. Felújításra kerülnek a hidak és a szükséges mértékig az árok tisztítására is sor kerül. Az aszfaltozás után a teljes szakaszon új padka és új burkolati jelek készülnek.

A beruházás során folyamatosan kell számítani félpályás sávlezárásokra, általában jelzőőrös irányítás mellett, az építési szakaszon akár több helyen is egyszerre.

Kérjük a Tisztelt gépjárművezetőket, hogy biztonságuk érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek és számoljanak a menetidő jelentős növekedésével!

Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Utoljára frissítve: 2018. március 21., szerda

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria