wrapper

Aktuális

Tisztelt Zsámbéki Polgárok!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A.§-nak, valamint Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztéssel és a településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 5/2017. (III. 31.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom, hogy Zsámbék Város Önkormányzata elkészítette a város helyi építési szabályzata (továbbiakban: HÉSZ) módosításának munkaközi anyagát. A HÉSZ-módosítás azért vált szükségessé, mert az Önkormányzat a közeljövőben el kívánja fogadni új településkép-védelmi rendeletét (továbbiakban: TKR) és így szükségessé vált a HÉSZ azon rendelkezéseinek törlése, amelyet az új TKR-ben kell szabályozni.
Mellékelten megosztjuk a tervezett HÉSZ-módosító rendeletet, valamint a jelenleg érvényes HÉSZ-t, amelyben kiemeltük a módosítással érintett előírásokat, amelyeket törölni szükséges a HÉSZ-ből. Kérjük, tekintsék át a mellékelt dokumentumokat, és az azzal kapcsolatos véleményüket osszák meg velünk.
Észrevételeiket és javaslataikat 2017. december 22-ig írásban megtehetik Zsámbék Város Önkormányzata címére (2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4.) megküldött levelükben, illetve Marthi Zsuzsa főépítész számára elektronikusan megküldve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
Zsámbék, 2017. december 13.

Horváth László
polgármester

HÉSZ módosító rendelet - partnerségi egyeztetésre
HÉSZ egységes rendelet - kiemeléssel

Utoljára frissítve: 2017. december 13., szerda

Impresszum

A www.zsambek.hu oldalain található tartalom Zsámbék Város Önkormányzata és a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek bármilyen formájú közzététele, sokszorosítása, terjesztése, forgalomba hozatala.

Látnivalók

Barokk Templom
A Keresztelő Szent János ...
Immaculata-emlékoszlop
Az emlékmű mai formájában nem ...
Józsefvárosi pinceterület
Összefüggő zöld sziget Zsámbék ...
Lámpamúzeum
Lámpamúzeum a Guiness rekorder ...
Pestis Kápolna
Zsámbék határában az Angyal ...
Romtemplom és Kőtár
Zsámbék egyedülálló ...
Szent Vendel domborműves népi lakóház
Zsámbék egyik legrégebbi, 1740 ...
Törökkút
A szokatlanul nagy méretű ...
Zárdakert
Romantikus, tóval, szökőkúttal, ...

Zsámbék anno - galéria